ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Вітаємо поліцейських офіцерів громади з професійним святом!

370245 ПЕРЕГЛЯДІВ

У цьому році Національній поліції України виповнюється 5 років.

Сьогодні вже о 9-й годині ранку до працівників Управління патрульної поліції в Житомирській області завітали із подарунками та вітаннями посадовці міської ради.

Від імені Житомирського міського голови Сергія Сухомлина заступник міського голови Олександр Шевчук привітав правоохоронців зі святом та вручив пам’ятні подарунки і квіти.

«Від імені Житомирської міської ради, її виконавчого комітету та особисто щиро вітаю Вас з нагоди відзначення 5-ї річниці Дня Національної поліції України та дякую Вам за служіння Житомирській об’єднаній територіальній громаді. Сьогодні Ви з честю виконуєте свій службовий обов'язок, охороняючи життя та спокій наших громадян, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві, без чого неможливий подальший розвиток нашої держави. Від усієї душі бажаю Вам та Вашим рідним здоров’я, щастя та безхмарного неба. Нехай збудуться всі задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами!», - йдеться у вітальній адресі Сергія Сухомлина правоохоронцям Управління патрульної поліції в Житомирській області.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Ольга Пашко, вітаючи правоохоронців зі святом, подякувала за плідну співпрацю зі службою (управлінням) у справах дітей міської ради та побажала поліцейським мирного неба, міцного здоров’я, стійкості та принциповості у почесні та нелегкій місії – «Служити і Захищати».

За сприяння у проведенні профілактичних рейдів Службою (управлінням) у справах дітей міської ради вітальну адресу міського голови Сергія Сухомлина, пам’ятні подарунки та квіти отримали правоохоронці:

начальник Управління патрульної поліції в Житомирській області Департаменту патрульної поліції, старший лейтенант поліції Гуменюк Олександр Леонідович;
начальник сектора зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Житомирській області Департаменту патрульної поліції, старший лейтенант поліції Донцов Юрій Вікторович;
старший інспектор сектора зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Житомирській області Департаменту патрульної поліції, старший лейтенант поліції Кривенко Тетяна Юріївна.
Вітання правоохоронців із 5-річним ювілеєм продовжилися біля Головного управління Національної поліції в Житомирській області. В урочистих зборах взяли участь ветерани органів внутрішніх справ, керівництво області, міста, ГУНП в Житомирській області, правоохоронці. У своїх виступах учасники урочистостей, вітаючи із професійним святом поліцейських Житомирської області, відзначали їх професіоналізм та мужність, дякували за допомогу у забезпеченні правопорядку та самопожертву в ім’я українського народу, бажали здоров’я і наснаги, удачі і натхнення у щоденній праці, щастя та добра.

Нагадаємо: Житомир є першим містом серед українських обласних центрів, де планується впровадити проєкт «Поліцейський офіцер громади». В рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» співпраця Житомирської міської ОТГ та ГУНП в Житомирській області спрямовується на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини та протидії злочинності на території Житомирської міської ОТГ об’єднаної територіальної громади. Про це йдеться в Меморандумі про співпрацю та партнерство, затвердженому 18 червня на 68-й сесії Житомирської міської ради.

Довідково: День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року № 97. До 2018 року зазначене свято відзначалося 4 серпня - у день підписання Президентом України Закону України «Про Національну поліцію».

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео