ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Доставка свідоцтв про народження поштою

Доставка свідоцтв про народження поштою
194861 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відтепер батьки Полтавщини, Сумщини та Чернігівщини можуть подати заяву на реєстрацію народження дитини за кілька хвилин у зручному для них місці, а вже за кілька днів – отримати оригінал свідоцтва про народження з доставкою до дверей. Такий зручний спосіб отримання першого документу малюка став можливим завдяки інноваційній послузі Міністерства юстиції «єМалятко».

«З особливою увагою та турботою органи юстиції ставляться до маленьких громадян та їх батьків, тому створення комфортних та сучасних послуг – один з надважливих напрямів роботи. Ми завжди є учасниками підтриманих та запроваджених Урядом проєктів, зокрема у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Одною з таких сучасних ініціатив є доставлення свідоцтва про народження дитини поштою. Щоб отримати свідоцтво про народження дитини з доставкою додому, потрібно зареєструватися на порталі «Дія» за посиланням: https://diia.gov.ua/services/yemalyatko та при замовленні обрати опцію «отримати поштою». Доставлення документу послугою «Укрпошта Експрес» займе до 2-х днів в межах області та до 3-х днів в межах України», – розповіла Ірина СВИСТУН, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Оплатити доставку можна онлайн або розрахуватися готівкою з кур’єром в момент отримання пакунку. До речі, вартість такого комфортного сервісу складає 46 або 66 гривень в залежності від способу одержання (на відділенні та кур’єром відповідно).

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео