ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У Рівненській обласній філармонії зареєстрували сотий шлюб за пришвидшеною процедурою

У Рівненській обласній філармонії зареєстрували сотий шлюб за пришвидшеною процедурою
164330 ПЕРЕГЛЯДІВ

В залі камерної та органної музики комунального закладу «Рівненська обласна філармонія» Рівненської обласної ради працівники відділу ДРАЦС зареєстрували ювілейний - сотий шлюб в рамках проєкту «Шлюб за добу». Пара молодят Ілля та Ірина скориставшись популярним сервісом Міністерства юстиції вирішили одружитися в одній із самих атмосферних локацій Рівного. До того ж, обрали ще й креативний транспорт, аби дістатися до центральної частини міста. Відтак, на саму церемонію державної реєстрації подружжя разом з дітьми приїхали на самокатах.
За словами заступниці начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) Оксани Сальчук, з моменту запровадження проєкту "Шлюб за добу" в обласній філармонії створили нові родини 113 пар закоханих.
Нагадуємо, сервіс «Шлюб за добу» функціонує на Рівненщини з 2017 року. Локації облаштовані у Рівному, Дубні та Сарнах. З того часу проєкт користується популярністю в жителів Рівненської області. Відтак, з початку цього року сервісом скористалися більше 400 пар молодят.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео