ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Працюємо - ефективно, відпочиваємо - з користю!

Працюємо - ефективно, відпочиваємо - з користю!
275897 ПЕРЕГЛЯДІВ

З метою підвищення ефективності роботи, особистісного розвитку та набуття колективних навичок у неформальній атмосфері для працівників відділів ДРАЦС провели тимбілдинг.
Відтак, працівники вчилися використовувати свої індивідуальні здібності у ході командної гри, будувати довіру до колег під час виконання спільних завдань та відкрито спілкуватися з колегами під відкритим небом.
«Проведення подібних заходів дозволяє підсилити згуртованість колективу, сформувати стійке відчуття «ми», побудувати довіру між колегами, а найголовніше - створити мотивацію на спільну діяльність з розумінням індивідуальних особливостей одне одного», - зазначила заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) у Рівненській області Оксана Сальчук .
Тимбілдинг є однією з перспективних моделей корпоративного менеджменту, що забезпечує повноцінний розвиток колективу, та є одним з найефективніших інструментів управління персоналом. Ідею таких командних методів роботи активно застосовують в бізнесі, а нині впроваджують в практику управління державного сектору.
«Формування корпоративного духу при неформальному спілкуванні співробітників та керівництва дозволяє на рівних засадах побудувати спільні перспективи для колективу і всього відділу», - зауважила начальниця відділу ДРАЦС Рівненської області Катерина Новікова
По завершенню тимбілдингу кожен отримав яскраві враження, нові емоції від неформального спілкування та запал позитиву для досягнення поставлених цілей і завдань.
Працюємо для вас!

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео